• Your career at I-SEC

HR Stagiaire

I-SEC HQ, Amsterdam
Full-time
HBO
I-SEC HQ

Ben jij een ambitieuze HRM Student en heb jij interesse in een meewerkstage in een internationale organisatie? Ben je nieuwsgierig, een zelfstarter en sta je open voor een uitdaging waarbij internationale HR vraagstukken een centrale rol spelen? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en wil je meer leren over de wereld van security? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over I-SEC International Security

Wij zijn een 'manpower' organisatie, actief in de aviation security in 9 landen wereldwijd, met in totaal zo'n 5000 medewerkers. Alle markten hebben hun eigen uitdagingen t.a.v. onder andere wet- en regelgevingen, arbeidsmarkt en cultuur, zodoende denk ik een hele interessante organisatie voor een HRM-student om praktijkervaring op te doen. Het is een informele, professionele en internationale organisatie met ambitie, wat zich in de gehele organisatie laat zien.

Doel van de functie

Als HR Stagiaire ben je onderdeel van een klein team met een grote scope, die samenwerkt met (HR) businesses in alle markten. In deze rol ga je operationele ondersteuning bieden op het gehele spectrum van HR: Joiner, Mover & Leaver - waarbij je o.a. gaat schakelen met leidinggevenden, Finance, Legal en Payroll op het gebied van doorstroom en organisatie binnen dit domein. Daarnaast is de organisatie bezig met de uitrol van verschillende HR gerelateerde projecten, ook op globaal niveau, waarbij we jouw input en advies goed kunnen goed gebruiken.

Eindverantwoordelijkheden

 • Opbouwen van duurzame samenwerking en relatie met andere (HR) afdelingen en de leidinggevenden van operationele teams en andere markten.
 • Je leert bruikbaar en inhoudelijk advies te geven aan leidinggevenden en medewerkers m.b.t. HR procedures, HR beleid, veranderende wetgeving en andere specifieke HR onderwerpen zoals verlof, contractverlengingen, etc.
 • HR taken verrichten als administratieve (e-)werkzaamheden ten behoeve van personeelsadministratie, met de nadruk op kwaliteit, efficiëntie en een prettige employee journey
 • Operationele ondersteuning t.a.v. internationale implementatie van nieuwe HR systemen en processen
 • Up-to-date houden van kennis en ontwikkelingen binnen vakgebied.

Functievereisten & functie vaardigheden

 • HBO Werk- en denkniveau
 • Actuele kennis van de huidige arbeidswet- en regelgeving
 • Belangrijkste competenties:
  • Communicatief vaardig
   Heeft zeer goede sociale- en communicatie vaardigheden. Weet met de diverse niveaus in een organisatie te communiceren en heeft een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift. Heeft een goed ontwikkeld empathisch vermogen.
  • Resultaatgericht Beschikt over de mogelijkheid om prioriteiten te stellen en werklast zelfstandig te organiseren in een drukke werkomgeving. Je spant je actief in om concrete resultaten en/of doelstellingen te halen. Bij tegenslagen geef je niet snel op.
  • Analytisch vermogen Kan van nature hoofd- en bijzaken onderscheiden, is goed in het ontleden van informatie en het leggen van verbanden. Heeft snel door welke ontwikkelingen gevolgen hebben voor het werk en handelt hiernaar.
  • Accuraat Streeft naar nauwkeurigheid en probeert fouten zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Aanpassingsvermogen Kan snel schakelen en accepteren van ‘nieuwe werkelijkheden’. Blijft efficiënt werken onder wisselende omstandigheden door je steeds aan te passen aan de omgeving, taken, verantwoordelijkheden, en/of mensen. Je bevordert een klimaat op de afdeling waarin verandering en vernieuwing mogelijk gemaakt wordt en bent een teamplayer.

Ben of ken jij een ambitieuze HR student die op zoek is naar een uitdagende meewerkstage bij een internationale organisatie? Neem dan direct contact op via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of +31643378556 voor een informele kennismaking!

Apply for this job

Working @ I-SEC

Here at I-SEC International Security we put people and safety first, we achieve impact and enjoy our work. We are focused on quality and service, whilst offering a dynamic, professional and people-driven work environment. Are you interested in making a real difference, and ready for a (new) challenge? Check out our jobs!

The I-SEC group specializes in providing aviation and high risk security services worldwide and is headquartered in Amsterdam. In addition to employing security assistants, I-SEC offers security technology as well as standardized and customized training courses for security staff and management. I-SEC currently employs over 5,000 people at 16 international airports in Europe and Asia.

isec icons